Фото дня: в сухому фонтані в центрі Львова з'явився надувний басейн

В сухому фонтані в центрі Львова з'явився надувний басейн. Фото: Типовий Львів

В сухому фонтані в центрі Львова з'явився надувний басейн. Фото: Типовий Львів

Події
08 липня 2021 13:53

З приходом літньої спеки львів’яни рятуються по-різному. Хтось планує відпустку біля моря чи річки, а інші – вже традиційно відкривають «купальний» сезон у фонтанах міста. Та цього року все набагато серйозніше – у сухому фонтані в самому центрі Львова з’явився надувний басейн. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Відповідне фото опублікували в Телеграм-спільноті «Типовий Львів» напередодні ввечері, 7 червня.

На світлині видно десятки дітей у нижній білизні чи то плавках, які гасають між струменями води сухого фонтану, що перед Оперним театром на проспекті Свободи у Львові. Поруч є й дорослі, які пильнують своїх дітлахів, а також знімають водні розваги на телефон.

А в центрі фото найцікавіше – невеличкий дитячий надувний басейн білого кольору, біля якого вже зібрались юні відпочивальники. Хто наважився принести до центрального фонтану надувний аксесуар – невідомо. Та, судячи зі світлини, діткам до вподоби такі розваги.

В сухому фонтані в центрі Львова з'явився надувний басейн. Фото: Типовий ЛьвівВ сухому фонтані в центрі Львова з'явився надувний басейн. Фото: Типовий Львів

Нагадаємо, для львів’ян «купання» у фонтанах міста не в новинку. З настанням спеки відчайдушні містяни щороку рятуються саме таким методом. І хоча на перший погляд такі розваги не надто підходять для реалій міста, та розпашілих львів’ян та львів’янок можна побачити практично у всіх фонтанах. Минулорічні фото «купального» сезону у Львові дивіться за посиланням.

В яких озерах Львівської області можна купатися

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах