Під дією наркотиків: у Львові нардеп скоїв ДТП і напав на водія

У Львові народний депутат Олександр Юрченко під наркотиками скоїв ДТП і накинувся на водія. Фото: скріншот з відео

У Львові народний депутат Олександр Юрченко під наркотиками скоїв ДТП і накинувся на водія. Фото: скріншот з відео

Події
09 липня 2021 10:05

У Львові народний депутат України Олександр Юрченко скоїв ДТП і накинувся на водія автомобіля, в який в’їхав. У крові нардепа виявили наркотики. Читайте новини Львова на VG Львів.

Олександр Юрченко виїжджав заднім ходом із платної стоянки у центрі Львова і вдарив авто, що стояло в заторі. Депутат за кермом автомобіля Mustang хотів втекти, але не зміг, бо на дорозі утворився затор, повідомляє ТСН.

Водій іномарки, яка зазнала ушкоджень, почав знімани на відео винуватця аварії, а той кинувся з кулаками і вирвав з рук телефон. Перехожим вдалося зупинити агресивного депутата.

У Львові народний депутат Олександр Юрченко під наркотиками скоїв ДТП і накинувся на водія. Фото: скріншот з відео У Львові народний депутат Олександр Юрченко під наркотиками скоїв ДТП і накинувся на водія. Фото: скріншот з відео

«Він погрожував, що має дуже великі зв’язки. Погрожував фізично, не знати які проблеми мені створить. Координація рухів була порушена. Він мав плями на обличчі. У нього були ненормальні зіниці», — повідомив потерпілий Всеволод Боровець.

Патрульні, які приїхали на виклик, запідозрили, що водій у наркотичному сп’янінні й повезли його на освідування. Результат тесту це підтвердив.

 Олександр Юрченко обрався в Раду цього скликання від партії "Слуга народу", але після скандалу з хабарем із фракції його вилучили. Коментувати ситуацію нардеп відмовився. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах