Що там буде: на Кульпарківській розпочнуть масштабне будівництво

На перетині вулиць Кульпарківської та Садової у Львові з’явиться торгово-офісний комплекс. Фото: tvoemisto.tv

На перетині вулиць Кульпарківської та Садової у Львові з’явиться торгово-офісний комплекс. Фото: tvoemisto.tv

Події
09 липня 2021 13:21

На перетині вулиць Кульпарківської та Садової у Львові з’явиться торгово-офісний комплекс із трьорівневим паркінгом, багатофункційна будівля із житлом, школою і підземним паркінгом. Читайте новини Львова на VG Львів.

Згідно з містобудівними умовами та обмеженнями, які сьогодні, 9 липня, затвердив виконавчий комітет Львівської міської ради, нове будівництво буде мати вбудовану автостоянку та трансформаторну підстанцію на вулиці Кульпарківській, 96 та Садовій, 2а, повідомляє tvoemisto.tv.

 «Йдеться про комплекс житлово-громадський. Комплекс на вул. Кульпарківській, 96 та вул. Садовій, 2а – суто громадська частина. Там передбачено трирівневий наземний паркінг. Пасаж з громадськими просторами. Більша частина забудови із вулиці Садової – це паркінг. Інша частина – комерційний центр. Заплановане облаштування громадського внутрішньодворового простору і на вулиці», – сказав головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

На перетині вулиць Кульпарківської та Садової у Львові з’явиться торгово-офісний комплекс. Фото: tvoemisto.tvНа перетині вулиць Кульпарківської та Садової у Львові з’явиться торгово-офісний комплекс. Фото: tvoemisto.tv

За його словами, з вулиці Кульпарківської заплановане житлове будівництво з вбудованим закладом освіти, приміщення має мати всього лиш трохи більше, ніж 300 квадратних метрів.

Представник компанії забудовника депутат Львівської міської ради Назарій Бербека зазначив, що перед плануванням школи у цьому будинку вивчили попит. Вирішили, що такого розміру школи вистачить у цьому мікрорайоні.  

«Ми проаналізували весь мікрорайон. Є 7 закладів освіти. Ми пропрацювали, яка площа була потрібна», – додав він.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах