Ножем у груди: у Городку важко поранили 23-річного хлопця

У Городку важко поранили 23-річного хлопця. Фото: newday.kherson.ua (умовне)

У Городку важко поранили 23-річного хлопця. Фото: newday.kherson.ua (умовне)

Події
09 липня 2021 15:23

Під час конфлікту у Городку, що неподалік Львова, невідомий чоловік вдарив ножем у груди 23-річного хлопця. На щастя, правоохоронцям вдалось розшукати і затримати нападника. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 7 липня до правоохоронців надійшла інформація від медиків про пацієнта лікарні, у якого діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітки.

Правоохоронцям вдалось з’ясувати, що 7 липня близько 17:00 у Городку в потерпілого виник конфлікт з невідомим чоловіком, під час якого той завдав 23-річному хлопцю ножового поранення. Нападником виявився 37-річний місцевий житель.

Зловмисника вже затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Напередодні, 8 липня, слідчі повідомили нападнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За скоєне 37-річному чоловіку загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

У Городку важко поранили 23-річного хлопця. Фото поліціїУ Городку важко поранили 23-річного хлопця. Фото поліції

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Левандівці 26-річний іноземець погрожував ножем стоматологам, які відмовили в наданні послуг через його стан сп’яніння. Інцидент стався зранку 7 липня в стоматологічній клініці на вулиці Сяйво у Львові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах