Обоє у лікарні: львів'янин з ножем напав на двох чоловіків

У Львові з ножовими пораненнями госпіталізували двох чоловіків. Фото: Варта1

У Львові з ножовими пораненнями госпіталізували двох чоловіків. Фото: Варта1

Події
12 липня 2021 09:16

На площі Двірцевій у Львові сталася бійка, внаслідок якої з ножовими пораненнями госпіталізували двох чоловіків. Читайте новини Львова на VG Львів.

Це сталося біля залізничного вокзалу 10 липня. За словами очевидців, під час бійки один чоловік витягнув ніж та поранив двох суперників, які їхали в зону Операції Об'єднаних сил. Депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич повідомив, що чоловіки отримали поранення грудної клітки, коли їх намагалися пограбувати.

Фото: Ігор ЗінкевичФото: Ігор Зінкевич

Речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська підтвердила факт бійки. За її словами, повідомлення до поліцейських надійшло о 17:00, пише ZAXID.NET.

«За напад з ножем затримали 39-річного львів’янина. Двох поранених госпіталізували до лікарні, їхні діагнози уточнюються, проте попередньо поранення не мають загрози для життя», – сказала вона.

Фото: Ігор ЗінкевичФото: Ігор Зінкевич

Вона зазначила, що причину бійки ще не встановили, бо є кілька версій. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про хуліганство із застосуванням холодної зброї, затриманому загрожує від трьох до семи років ув’язнення.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах