Львівський шумахер: на Стрийській автомобіль розігнався до 162 кілометрів за годину

На Стрийській автомобіль розігнався до 162 кілометрів за годину. Фото: million-wallpapers (умовне)

На Стрийській автомобіль розігнався до 162 кілометрів за годину. Фото: million-wallpapers (умовне)

Події
13 липня 2021 12:39

Сьогодні зранку, 13 липня, на вулиці Стрийській патрульні помітили «львівського Шумахера» – водій авто «Audi» розігнався до 162 кілометрів за годину. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

За кермом автомобіля «Audi», що розігнався до 162 кілометрів за годину у місті, перебував 25-річний львів’янин. Чоловік отримав постанову за ч. 4 ст. 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину. Тепер йому доведеться сплати штраф у 1 700 гривень.

До слова, від початку року патрульні Львівщини за допомогою приладу TruCam зафіксували 11 338 порушень швидкісного режиму. З них 365 постанов винесли на водіїв, які перевищили швидкість більш як на 50 км/годину.

За пів року на Львівщині через перевищення керманичами безпечної та встановленої швидкості зареєстрували 1 578 ДТП, з них — 349 аварій з постраждалими, в яких травмувалося 470 осіб і 44 людини загинуло.

Нагадаємо, 2 лютого на вулиці Стрийській водій авто «BMW» розігнався до 168 кілометрів за годину попри те, що на цій ділянці дороги дозволена швидкість становить 50 кілометрів за годину.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах