Яйця, м’ясо, овочі: у Львові подешевшали продукти

У Львові подешевшали продукти. Фото: unsplash.com (умовне)

У Львові подешевшали продукти. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
15 липня 2021 16:16

У Львівській області у червні 2021 року знизились ціни на продукти харчування та безалкогольні напої. Найбільше подешевшали яйця, а подорожчала – соняшникова олія. Про це розповіли у Головного управління статистики у Львівській області. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Порівняно з травнем, у червні ціни на Львівщині знизились на 0,2%, а з початку року ціни зросли на 5,6%. Відносного попереднього місяця, ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизились на 0,8%

Найбільше подешевшали яйця – на 11,2%. Ціни на фрукти, овочі, пшоно, крупи манні, скумбрію копчену, сіль знизилися на 4,7– 3,1%. А сир і м’який сир (творог), філе мороженої риби, м’ясо свиней та птиці, хліб, макаронні вироби, цукор подешевшали на 1,8–0,5%. Водночас на 1,8% подорожчала олія соняшникова.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби в середньому знизилися на 0,2%. Так, алкогольні напої подешевшали на 0,5%, натомість тютюнові вироби подорожчали на 0,1%.

Що подорожчало і подешевшало у Львові за місяць. Фото статистиківЩо подорожчало і подешевшало у Львові за місяць. Фото статистиків

Нагадаємо, статистики розповіли, скільки грошей боргують львів’яни за комунальні послуги.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах