Відео: львів’янин під кайфом гасав трасою Київ – Чоп

Львів’янин під кайфом гасав трасою Київ – Чоп. Фото: depositphotos.com (умовне)

Львів’янин під кайфом гасав трасою Київ – Чоп. Фото: depositphotos.com (умовне)

Події
16 липня 2021 15:02

Напередодні, 15 липня, на трасі Київ – Чоп львівські патрульні зупинили водія автомобіля «BMW 528», який створював аварійні ситуації на дорозі. Як виявилось, 32-річний львів’янин перебував під дією наркотиків. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, патрульні розмовляли із водієм вантажівки, коли із заправної станції різко виїхало авто «BMW 528».

«Його керманич не переконався в безпечності маневру і створив аварійну обстановку для інших учасників дорожнього руху. Поліцейський спробував зупинити транспортний засіб та водій продовжив рух. Негайно сівши у службовий автомобіль, патрульні наздогнали порушника», - йдеться в повідомленні.

Тоді на місце зупинки ще й під'їхав водій автомобіля «Peugeot 405», який надав пояснення та відео неодноразових порушень керманича «BMW».

Правоохоронці встановили особу порушника – ним виявився 32-річний львів'янин. У нього виявили ознаки наркотичного сп'яніння, однак від перевірки він відмовився.

На порушника склали два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ч. 5 ст. 122 – створення аварійної обстановки КУпАП. Далі долю львів’янина вирішуватиме суд.

Нагадаємо, правоохоронці затримали 30-річного львів’янина, який займався розповсюдженням наркотиків. У чоловіка вилучили наркотичних та психотропних речовин на півмільйона гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах