Львівські водолази дістали тіла 17-річного та 23-річного хлопців: відео спецоперації

Львівські водолази дістали тіла 17-річного та 23-річного хлопців: відео спецоперації. Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області.

Львівські водолази дістали тіла 17-річного та 23-річного хлопців: відео спецоперації. Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області.

Події
19 липня 2021 09:08

Біля Львова втопилися двоє хлопців. Перший потонув під час плавання в озері "Молодіжне". Другий – у водоймі в селі Забужжя. Про це повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Читайте всі новини Львова.

Як йдеться у повідомленні, у неділю, 18 липня, близько 08:00 в озері «Молодіжне» (місто Перемишляни Львівського району), водолази виявили та підняли на поверхню тіло 23-річного перемишлянина. Хлопець потонув увечері 17 липня під час плавання.

23-річний хлопець потонув увечері 17 липня під час плавання. Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області.23-річний хлопець потонув увечері 17 липня під час плавання. Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області.

Обставини події встановлюються.

Ще один труп дістали 18 липня близько 10:20.

"У водоймі с. Забужжя Львівського району силами маневреної групи Центральної рятувально-водолазної служби Львівської області було виявлено та піднято на поверхню тіло мешканця м. Кам’янка-Бузька", - йдеться у повідомленні.

Ймовірно, що 17-річний хлопець потонув під час плавання.



Нагадаємо, що 14 липня з озера в селі Воля-Блажівська Самбірського району на Львівщині місцеві мешканці витягли на берег труп 44-річного чоловіка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах