За добу: на Львівщині потонули четверо людей

За добу на Львівщині потонули четверо людей. Фото: eyeem.com

За добу на Львівщині потонули четверо людей. Фото: eyeem.com

Події
20 липня 2021 11:35

За добу на Львівщині потонули четверо людей. Всі вони загинули під час купань. Їхні тіла вже витягнули на поверхню. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомили в ДСНС Львівшини, 18 липня о 21:42 надійшло повідомлення, що в селі Артищів Львівського району під час купання в приватному озері, пірнув та не винирнув чоловік, 1951 року народження. Чоловік із села Мавковичі Львівського району. Зранку 19 липня, о 09:10 працівниками Львівської рятувальної станції тіло без ознак насильницької смерті витягнуто на поверхню. Його передали працівникам поліції.

Також, 18 липня о 21:56 у селі Розвадів Стрийського району під час купання на місцевому озері пірнув у воду та не винирнув чоловік, 1977 року народження. Наступного дня, 19 липня, о 12:05 рятувальники витягнули тіло на поверхню.

Вранці 19 липня о 07:46 до рятувальників надійшло повідомлення, що в селі Велика Білина Самбірського району в річці Бистриця о 10:00 18 липня було виявлено тіло жителя села Велика Озимина Самбірського району чоловік, 1991 року народження. Тіло без ознак насильницької смерті витягнуто на поверхню рибалками.

Зазначимо, у понеділок, 19 липня, у річці біля Львова під час купання втопився чоловік.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах