Вилетів на зустрічну: в аварії на Львівщині травмувалися двоє дітей

Вилетів на зустрічну: в аварії на Львівщині постраждали двоє дітей. Фото: Патрульна поліція Львівщини.

Вилетів на зустрічну: в аварії на Львівщині постраждали двоє дітей. Фото: Патрульна поліція Львівщини.

Події
21 липня 2021 09:30

В аварії у селі Нагірне, що на Стрийщині Львівської області, травмувалися двоє дітей і чоловік. Дорожньо-транспортна пригода сталася у вівторок, 20 липня. 

Як повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, ДТП трапилася 20 липня близько 17:30 на автодорозі М-06 «Київ-Чоп» у селі Нагірне (Козівська ТГ). 

Вилетів на зустрічну: в аварії на Львівщині постраждали двоє дітей. Фото:  Варта 1Вилетів на зустрічну: в аварії на Львівщині постраждали двоє дітей. Фото: Варта 1

Водій автомобіля "Лада Калина", 41-річний мешканець міста Зміїв Харківської області, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем "Fiat Scudo", під керуванням 62-річного мешканця міста Борислав. 

"У результаті ДТП водія "Fiat Scudo" та двох його пасажирів 2004 та 2010 року народження з тілесними ушкодженнями доставлено до Стрийської ЦРЛ. Обставини події встановлюються", - йдеться у повідомленні.

Додамо, що за минулу добу на автодорогах Львівської області сталося 78 дорожньо-транспортних пригод, три з них – із потерпілими. Внаслідок ДТП двоє осіб загинули, шестеро  травмовані. На Львівщині від початку року внаслідок ДТП загинули більше ста осіб.

Нагадаємо, що у ніч на 17 липня неподалік Львова сталась смертельна ДТП, у якій загинули двоє підлітків. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах