Бавився петардою: біля Львова хлопчику відірвало пальці на руці

Хлопчику із Зимної Води відірвало майже всі пальці лівої руки через вибух петарди. Фото: pinterest.com

Хлопчику із Зимної Води відірвало майже всі пальці лівої руки через вибух петарди. Фото: pinterest.com

Події
21 липня 2021 16:17

Учора, 20 липня, 7-річному хлопчику з Зимної Води, що біля Львова, відірвало майже всі пальці лівої руки через вибух петарди. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як розповів завідувач опікового відділення лікарні Василь Савчин, хлопчика до лікарні доставили у вівторок ввечері і вночі його прооперували, повідомляє ZAXID.NET.

«Хлопчика госпіталізували до лікарні у вівторок ввечері і вночі ми його прооперували. Під час вибуху йому відірвало три пальці і частково два. На пацієнта попереду чекає ще не одна операція», – повідомив Василь Савчин.

Мама хлопчика розповіла лікарям, що почула вибух і забігла до кімнати, де й побачила сина із закривавленою рукою. Вона відразу викликала швидку.

За словами завідувача сектора з надзвичайних ситуацій Зимноводівської об’єднаної територіальної громади Назара Оліярника, дітей у кімнаті було двоє. Другий хлопчик, на щастя, не постраждав.

Попередньо відомо, що в руках хлопчика вибухнула петарда, яку він знайшов у столі в спальні батьків. Хлопчик бавився петардою разом із своїм 4-річним братом.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах