Як його не любити: парк Франка засадили гортензіями з теплиць міської ради

Як його не любити: парк Франка засадили гортензіями з теплиць міської ради. Фото: botanichka (умовне)

Як його не любити: парк Франка засадили гортензіями з теплиць міської ради. Фото: botanichka (умовне)

Події
23 липня 2021 11:51

У парку імені Івана Франка у Львові облаштували «Квітковий фонтан». Загалом висадили одразу чотири клумби – дві вздовж центральної алеї та дві у верхній частині парку.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як розповіли в управлінні екології та природних ресурсів, у парку імені Івана Франка, гортензії, різні види хостів, астільби, очитки та інші квіти із власних теплиць міської ради висадили у спеціальній композиції, врахувавши їхні вподобання до тіні та сонця. Квіти підібрали таким чином, що вони перетворилися у своєрідний квітковий фонтан.

Як його не любити: парк Франка засадили гортензіями з теплиць міської ради. Фото: Львівська міська радаЯк його не любити: парк Франка засадили гортензіями з теплиць міської ради. Фото: Львівська міська рада

«Для клумби підібрали винятково багаторічні рослини. Це, зокрема, дозволить надалі економити кошти на закупівлі нових квітів. Рослини висадили у збагачену компостом землю, який забезпечило львівського комунального підприємства «Зелене місто», - розповіла заступниця начальника управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради Оксана Луцко.

Також в управлінні додали, що нещодавно при вході у парк Франка також заквітчали клумбу з вазою, а вже у серпні навпроти університету має з’явитися ще одна велика клумба.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах