В'їхала на Tesla у Porsche Cayenne: як покарали 24-річну львівську модель за ДТП під наркотиками

В'їхала на Tesla у Porsche Cayenne: як покарали 24-річну львівську модель за ДТП під наркотиками.

В'їхала на Tesla у Porsche Cayenne: як покарали 24-річну львівську модель за ДТП під наркотиками.

Події
25 липня 2021 14:30

Суд оштрафував на 17 тисяч гривень і позбавив водійських прав 24-річну львівську модель Анну-Мар'яну Самолук. 28 травня дівчину на автомобілі Tesla зупинили патрульні, коли вона скоїла ДТП у центрі Львова і втекла. Як виявилося пізніше, водійка керувала автомобілем під дією екстазі (MDMA), метамфетаміну та амфетаміну. 

28 травня близько 16:00 на вулиці Ковжуна у Львові автомобіль Tesla наїхав на припаркований автомобіль Porsche Cayenne. Водійка Tesla одразу втекла з місця ДТП. Коли 24-річну водійку Tesla знайшли патрульні, то вирішили перевірити її на стані наркотичного сп’яніння. Результат тесту у лікарні показав, що дівчина керувала автомобілем під дією екстазі (MDMA), метамфетаміну та амфетаміну.

Анна-Мар'яна Самолук надала поліції пояснення, що святкувала свій день народження та вважала, що вже не перебуває у стані наркотичного сп`яніння. Водійка не заперечила свою провину.

Уже під час розгляну адмінпротоколу у Галицькому райсуді 21 липня адвокат водійки заперечив, що вона була у стані наркотичного сп’яніння за кермом. Втім жодних доказів цієї позиції суд не побачив, пише Zaxid.net.

Суддя Галицького районного суду Львова Віталій Стрельбицький визнав Анну-Мар'яну Самолук винною у керуванні автомобілем у нетверезому стані, порушенні правил дорожнього руху та залишенні місця ДТП. Суд оштрафував її на 17 тисяч грнивень із позбавленням водійських прав на рік. 

Додамо, що Анна-Мар'яна Самолук з дитинства працює моделлю, у 2017 році увійшла у фінал конкурсу «Міс Україна». 



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах