Будують сквер: біля площі Митної перекрили прохід до Бернардинського дворика

У Львові на площі Митній перекрили прохід через дерев’яний місток. Фото: Ольга Криворучко

У Львові на площі Митній перекрили прохід через дерев’яний місток. Фото: Ольга Криворучко

Події
29 липня 2021 10:18

У Львові біля площі Митної перекрили прохід через дерев’яний місток в напрямку до підземного переходу. Між вулицею Винниченка й оборонним муром ансамблю Бернардинів відновили ремонтні роботи. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомила начальниця відділу обліку та моніторингу управління охорони історичного середовища Львівської міськради Маріанна Мороз, на цьому просторі заплановано замінити інженерні мережі каналізації і водопостачання, прокласти нові мережі освітлення, на місці старої недіючої чаші облаштувати штучну водойму, також передбачено влаштувати мощення простору та висадити зелені насадження, відремонтувати сходи в підземний перехід та відремонтувати пішохідний місток, зокрема відновити його несучі конструкції. Також буде облаштовано пандус для маломобільних груп населення.

За її словами, призупинення робіт було у зв’язку з тим, що у 2020 році проводили коригування проектно-кошторисної документації, оскільки були виявлені додаткові роботи після демонтажу певних елементів на території. А вже цього року роботи відновили.

Ця частина простору буде закрита для проходу до 24 серпня. Загальна вартість об’єкта – 13,3 мільйонів гривень. На цей рік у бюджеті передбачено 6,9 мільйонів гривень. Завершення має бути до кінця весни 2022 року.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах