Відео: львівські патрульні пішки наздогнали мотоцикліста

Львівські патрульні пішки наздогнали мотоцикліста. Фото: media.mlive.com (умовне)

Львівські патрульні пішки наздогнали мотоцикліста. Фото: media.mlive.com (умовне)

Події
29 липня 2021 14:27

Напередодні, 28 липня, львівським патрульним довелось пішки наздоганяти мотоцикліста-порушника, який намагався втекти непроїзними хащами. Водія двоколісного таки вдалось впіймати, на нього винесли відповідні постанови. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Близько 9:00 ранку на вулиці Рубчака патрульні 4 батальйону стали свідками того, як мотоцикліст здійснив обгін на пішохідному переході. Порушнику дали вказівку зупинитися та він її проігнорував і почав втікати далі порушуючи ПДР. Екіпаж увімкнув проблискові маячки червоного та синього кольорів, а також звуковий сигнал і почав переслідування», - йдеться в повідомленні патрульної поліції Львівської області.

Загалом, мотоцикліст двічі здійснив обгін на пішохідному переході та двічі проїхав на забороняючий сигнал світлофора. А на вулиці Науковій він ледь не збив пішохода.

Тоді мотоцикліст вирішив сховатись від правоохоронців у непроїзних для авто хащах. Він висадив дружину та поїхав. Та і така перешкода не завадила патрульним – вони вибігли зі службового автомобіля і пішки наздогнали мотоцикліста.

Мотоциклістом-втікачем виявився 27-річний львів’янин. Він не зміг пояснити своїх дій, лише сказав, що сподівався на втечу.

Чоловік не мав права керувати мотоциклом, тому отримав об'єднану постанову за всі порушення – за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Тепер йому загрожує штраф у розмірі 3 400 гривень. Також він отримав протокол за ст. 122-2 (невиконання вимог про зупинку) КУпАП.

Нагадаємо, на світанку 29 липня на Львівщині сталась ДТП за участі легкового автомобіля і вантажівки. Один з водіїв потрапив у лікарню.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах