Смертельна прогулянка: у львівському парку загинули двоє молодих людей

Смертельна прогулянка: у львівському парку загинули двоє молодих людей. Фото: Главком (умовне)

Смертельна прогулянка: у львівському парку загинули двоє молодих людей. Фото: Главком (умовне)

Події
02 серпня 2021 08:57

Внаслідок падіння дерева у Стрийському парку у Львові загинули двоє молодих людей. Трагедія сталася під час грози. Хлопець та дівчина від отриманих травм загинули на місці.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, ввечері у неділю, 1 серпня, під час сильного буревію у Стрийському парку на двох людей впало дерево. Від отриманих травм загинули 20-річний хлопець та 18-річна дівчина.

Внаслідок падіння дерева у Стрийському парку у Львові загинули двоє молодих людей. Фото: Варта 1Внаслідок падіння дерева у Стрийському парку у Львові загинули двоє молодих людей. Фото: Варта 1

За попередньою інформацією, на момент падіння дерева загиблі сиділи на одній із лавок у парку. На місці трагедії працює поліція та комунальні служби.

Як стало відомо пізніше, внаслідок падіння дерева у Стрийському парку у Львові загинув курсант Львівської військової академії. Інформацію про те, що жертвою нещасного випадку став саме курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Андрій Свояк підтвердив начальник вишу Павло Ткачук. 

Нагадаємо, що 31 липня у Стрийському парку через сильний вітер велика гілка впала на 8-річного хлопчика. Дитину госпіталізували в міську дитячу клінічну лікарню.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах