Набирай у пляшки: ще два райони Львова завтра залишаться без води

У Львові 3 серпня вимкнуть воду у двох районах. Фото: glowsly.com

У Львові 3 серпня вимкнуть воду у двох районах. Фото: glowsly.com

Події
02 серпня 2021 17:39

У вівторок, 3 серпня, у Львові вимкнуть подачу води до частини вулиць у Галицькому і Личаківському районах у зв'язку з плановими роботами з перепідключення новозбудованого водопроводу на вулиці Княжій. Читайте новини Львова на VG Львів.

Без водопостачання з 9.00 і до 20.00 будуть вулиці: Кривоноса, Княжа, Високий Замок, Замкова, Насипна, Вічева, Піша, Сніжна, Звенигородська, Рибна, Чорноморська, пл.Старий Ринок, Льва, Підгірна, Спадиста, Сходова, Пильникарська, Ужгородська, Смерекова, Довбуша, Лисенка, Митрополита Липківського, Барвінських, Просвіти, Короленка, Заньковецької, Солодова, Мала, Садовського, Вишенського, Піскова, Харківська, Ніжинська, Лісна, Крип'якевича, Рєпіна, Сагайдачного, П. Могили, Мучна, Воробкевича, Козланюка, Чернеча Гора, І. Вільде, Шишманова, Чумацька, Ніщинського, Ялтинська, Єпископа Чарнецького, Коцка, Копальна, Казахська, Станція Личаків, Міжгірна, Дорога Кривчицька, Грушева, На Сторожі, Низова, Втіха, Корпанюків, На Копані, Прогулкова, Березова, Розкіш, Зрубова, Над Джерелом, Стрілецька.

На час відключення води з 11.00 год у районі працюватимуть водовозки. Місця розташування водовозів: вул. Ніщинського – вул. Дорога Кривчицька та вул. Лисенка – вул. Заньковецької.

Нагадаємо, у Залізничному районі понад 60 вулиць залишаться без води.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах