Перекриють рух: у Львові відбудеться благодійний велопробіг

У Львові відбудеться щорічний благодійний велопробіг. Фото: pexels.com

У Львові відбудеться щорічний благодійний велопробіг. Фото: pexels.com

Події
03 серпня 2021 12:19

У суботу, 7 серпня, у Львові відбудеться щорічний благодійний велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили» з Арсеном Мірзояном. За маршрутом перекриватимуть рух. Читайте новини Львова на VG Львів.

Захід розпочнеться о 10:00. За маршрутом велопробігу буде ситуативне перекриття руху. Маршрут: просп. Свободи - просп. Чорновола - вул. Липинського - вул. Б. Хмельницького - вул. Грінченка - вул. Гетьмана Мазепи - вул. Замарстинівська - просп. Чорновола - просп. Свободи. 

Цього року кошти, виручені за реєстраційні внески, будуть спрямовані на капітальний ремонт кабінету функціональної діагностики Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у Львові. У цьому кабінеті регулярно проходять обстеження онкохворі діти, у яких через рак відбулися зміни у роботі серцево-судинної та/або дихальної систем.

За чотири попередні роки було зібрано більше півмільйона гривень, за які придбано 5 інфузоматів та відремонтовано 6 палат відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

Реєстраційний внесок складає 250 гривень, 100% перерахованих коштів будуть спрямовані на благодійність.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах