У реанімації: до львівської лікарні потрапив чоловік з лептоспірозом

На Львівщині у 52-річного чоловіка виявили лептоспіроз. Фото: hna.de

На Львівщині у 52-річного чоловіка виявили лептоспіроз. Фото: hna.de

Події
05 серпня 2021 13:42

На Львівщині у 52-річного чоловіка виявили лептоспіроз. Небезпечне інфекційне захворювання діагностували у мешканця Стрийського району. Чоловіка у важкому стані госпітлазували у реанімацію Львівської обласної інфекційної лікарні. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомив завідувач реанімаційного відділення лікарні Віктор Токарєв, пацієнту 52 роки, він з Ходорова. До лікарні потрапив з інфекційно-токсичним шоком: у нього упав тиск, було відсутнє сечовиділення, висока температура, біль у м'язах, інтоксикація тощо. У реанімації він провів п'ять днів і після стабілізації його стану переведений на подальше лікування у відділення, пише ZAXID.NET.

Припускають, що лептоспірозом чоловік заразився удома. Він не має роботи, займається господарством. Пацієнт повідомив лікарям, що у стайні та інших господарських приміщеннях не раз бачив гризунів – мишей, щурів, які найчастіше є носіями цього небезпечного захворювання.

Лептоспіроз – це гостре інфекційне захворювання людей і тварин. Як не захворіти. Фото: облдержадміністраціяЛептоспіроз – це гостре інфекційне захворювання людей і тварин. Як не захворіти. Фото: облдержадміністрація

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах