Щедрий липень: у львівському перинатальному центрі народилося 16 двієнь

У львівському перинатальному центрі народилося 16 двієнь. Фото: tchkcdn.com

У львівському перинатальному центрі народилося 16 двієнь. Фото: tchkcdn.com

Події
10 серпня 2021 16:38

Впродовж другого місяця літа 2021 року у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі народилось 16 двієнь. Таку статистику оприлюднили на сторінці медзакладу. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Всього у Львівському перинатальному центрі в липні 2021 року народилось 520 дітей. Другий літній місяць був щедрішим на дівчат – їх народилось аж 274. А от маленьких богатирів на світ з’явилось дещо менше – 246.

«Липень називають місяцем народження маленьких оптимістів. Латиною липень — Iulius — названий на честь  римського імператора Юлія Цезаря, день народження якого припадає на 12 або 13 липня. Серед інших відомих липневих дітей Принцеса Діана (1 липня) та Нельсон Мандела (18 липня). Нехай щастить у великому житті, маленькі оптимісти», - йдеться в повідомленні медзакладу.

Нагадаємо, у Львівській області проживає 1,3 мільйони жінок, з яких у 2020 році 20,9 тисяч стали матерями (56% – мешканки міст). Львівські статистики розповіли, стільки торік народилось двійнят і трійнят на Львівщині.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах