Троє – в лікарні: на Стрийщині перекинувся автомобіль з львів'янами

На Стрийщині перекинувся автомобіль з львів'янами. Фото поліції

На Стрийщині перекинувся автомобіль з львів'янами. Фото поліції

Події
06 серпня 2021 11:16

На трасі Київ – Чоп перекинувся автомобіль з львів’янами. Трьох пасажирів госпіталізували до лікарні, двоє з них – неповнолітні. ДТП сталась напередодні, 5 серпня, неподалік села Тростянець Стрийського району. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як  повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, водій автомобіля «Форд», 35-річний львів’янин, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

Внаслідок інциденту отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані троє пасажирів – 22-річний чоловік та двоє підлітків, віком 15 і 16 років. Усі – львів’яни.

На Стрийщині перекинувся автомобіль з львів'янами. Фото поліціїНа Стрийщині перекинувся автомобіль з львів'янами. Фото поліції

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін або без такого.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, 4 серпня у Трускавці водій на автомобілі «Jeep renegade» збив 11-річного пішохода. Неповнолітнього хлопчика з травмами госпіталізували до лікарні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах