За дощами: до Львова масово їдуть туристи з Саудівської Аравії

За дощами: до Львова масово їдуть туристи з Саудівської Аравії. Фото: Юрій Богун

За дощами: до Львова масово їдуть туристи з Саудівської Аравії. Фото: Юрій Богун

Події
09 серпня 2021 13:32

На львівських вулицях суттєво побільшало туристів із Саудівської Аравії. Їх приваблює неймовірна природа, прохолодна погода і постійні зливи у Львові. На дощ вони реагують із нечуваним для львів’ян захопленням.

Цього літа туристи з Саудівської Аравії у Львові скрізь: на площі Ринок і прилеглих вуличках, у парках і скверах, у крамницях, кав’ярнях і ресторанах, на ринках, у торгових центрах. Побільшало їх настільки, що Львову навіть почало бракувати екскурсоводів, які знають арабську.

Іноземці захоплюються архітектурою міста Лева, але найбільше – природою та погодою. Дощам радіють, як діти. Львівський дощ ще ніколи не був таким популярним серед туристів, як влітку 2021 року.

А ось, що гостям із Саудівської Аравії не до вподоби, так це нестача у Львові халяльного м’яса (спеціальний стандарт для м’яса, який передбачає одразу кілька вимог – від забою до реалізації), доводиться вдовольнятися фруктами й овочами.

Туристи із Саудівської Аравії, які приїхали до Львова, не з бідних. Приїжджають великими сім’ями, зупиняються у найкращих готелях, не скупляться на сувеніри. Тривалі піші прогулянки недолюблюють, віддають перевагу екскурсіям на автомобілях, автобусах і Чудо поїзді.

Нагадаємо, що у центрі Львова знову виникли черги: за чим стоять.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах