Нещаслива доба: у ДТП на Львівщині загинули три велосипедисти

У ДТП на Львівщині загинули три велосипедисти. Фото: iStock (умовне)

У ДТП на Львівщині загинули три велосипедисти. Фото: iStock (умовне)

Події
10 серпня 2021 10:54

Протягом доби 9 серпня в аваріях на Львівщині загинули три велосипедисти. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Перший інцидент трапився близько 14:30 на автодорозі «Львів – Луцьк» в селі Прибужани (Кам’янка-Бузька територіальна громада). Водій авто «Мерседес Бенц Е220», 49-річний мешканець Луцька, збив велосипедиста. Від отриманих травм водій двоколісного, 56-річний житель села Обидів, загинув на місці аварії.

Того ж дня о 21:30 сталась ДТП за участі велосипедиста на автодорозі між селами Крехів та Глинськ (Жовківська територіальна громада) Львівського району. Тут водій автомобіля «Рено Сценік», 23-річний мешканець села Крехів, збив велосипедистку. Жінка, 65-річна жителька села Глинськ, загинула на місці.

Третя аварія сталась близько 22:40 на автодорозі «Давидів – Товщів – Бібрка», перед містом Бібрка Львівського району. 27-річний мешканець села Вовчатичі Стрийського району за кермом авто «АЗЛК-2141» наїхав на 63-річного велосипедиста. Водій двоколісного, мешканець села Шпильчина, помер до приїзду медиків.

Правоохоронці встановлюють обставини усіх ДТП.

Нагадаємо, 9 серпня на Львівщині у місті Кам’янка-Бузька зіткнулися рейсовий автобус і автомобіль. Внаслідок аварії постраждали шестеро людей, яких госпіталізували.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах