Побив та втопив у водоймі: у Бродах 35-річний чоловік жорстоко вбив свою подругу

У Бродах 35-річний чоловік жорстоко вбив свою подругу. Фото: aspi.com.ua (умовне)

У Бродах 35-річний чоловік жорстоко вбив свою подругу. Фото: aspi.com.ua (умовне)

Події
10 серпня 2021 12:33

У Бродах 35-річний чоловік жорстоко вбив свою подругу. Він спочатку побив жінку, а потім втопив її у пожежній водоймі на території міста. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, 9 серпня до правоохоронців із заявою про зникнення своєї 41-річної доньки звернулась жителька міста Броди. За словами заявниці, 7 серпня донька пішла з дому та досі не повернулась, зв’язку з нею немає.

Жінку розшукували співробітники усіх служб підрозділу поліції. І того ж дня пошуки дали результат – правоохоронці виявили тіло з ознаками насильницької смерті у пожежній водоймі на території міста Броди.

«Поліцейські встановили, що до вбивства жінки причетний 35-річний житель міста Броди. 7 серпня близько 16.30 між ним та загиблою виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав своїй жертві тілесних ушкоджень та втопив її у водоймі», - йдеться у повідомленні.

Невдовзі слідчі повідомлять зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. За скоєне чоловіку загрожує від 7 до 15 років в’язниці.

Бродівчанина затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

У Бродах 35-річний чоловік жорстоко вбив свою подругу. Фото поліціїУ Бродах 35-річний чоловік жорстоко вбив свою подругу. Фото поліції

Нагадаємо, на Львівщині поліція затримала вбивцю, який застрелив 41-річного стриянина Івана Гарбича. 23-річного чоловіка знайшли після другого вбивства, яке він вчинив 17 липня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах