На ловця і звір біжить: у Стрию поліцейські випадково затримали двох злодіїв, замість одного

У Стрию поліцейські випадково затримали двох злодіїв, замість одного. Фото поліції

У Стрию поліцейські випадково затримали двох злодіїв, замість одного. Фото поліції

Події
12 серпня 2021 13:40

Напередодні, 11 серпня, у Стрию поліцейські затримали 21-річного автозлодія. Пасажир цієї ж автівки виявився також злочинцем, тож правоохоронці затримали двох злодіїв, замість одного. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, 11 серпня близько 19:00 на оперативну лінію «102» надійшов виклик про викрадення легкового автомобіля «Джилі», який 62-річний стриянин залишив на ніч біля будинку.

«Того ж дня, близько 21.30, оперативники сектору кримінальної поліції виявили викрадений автомобіль на вулиці Виговського у Стрию та зупинили його. Керував транспортним засобом 21-річний житель райцентру. Окрім того, у салоні викраденого автомобіля перебував пасажир, який Дрогобицьким районним відділом поліції був оголошений у розшук за скоєння злочину – він також затриманий», - йдеться в повідомленні.

У Стрию поліцейські випадково затримали двох злодіїв, замість одного. Фото поліціїУ Стрию поліцейські випадково затримали двох злодіїв, замість одного. Фото поліції

Викрадену автівку вилучили та доставили на арештмайданчик. Обом затриманим загрожує кримінальна відповідальність. Автозлодієві – від 3 до 5 роки ув'язнення.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, старший солдат військової частини Нацгвардії у Львові викрав автомобіль у Сокільниках, щоб поїхати додому. Правоохоронці затримали нацгвардійця на викраденому авто дорогою до Тернополя.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах