Більше не наливають: у Львові демонтують літні майданчики

Більше не наливають: у Львові демонтують літні майданчики. Фото (умовне): Львівська міська рада

Більше не наливають: у Львові демонтують літні майданчики. Фото (умовне): Львівська міська рада

Події
18 серпня 2021 14:08

У центрі Львова демонтували ще два самовільно встановлені літні майданчики. На проспекті Шевченка, 5 та у проїзді Крива Липа, 8 на вулиці більше не наливають.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

У центрі Львова демонтували ще два самовільно встановлені літні майданчики.У центрі Львова демонтували ще два самовільно встановлені літні майданчики.

Демонтаж відкритих літніх майданчиків здійснили відповідно до ухвали Львівської міської ради. Провели його працівники комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління».

«Демонтажу підлягають самовільно встановлені відкриті літні майданчики, майданчики, термін дії паспортів на розміщення або термін дії договорів на оренду конструктивних елементів благоустрою яких закінчився, а також ті, паспорт на встановлення яких скасовано. У разі виявлення такого майданчика, власнику скеровується вимога добровільно його демонтувати. Якщо підприємець не здійснює цього, то конструкцію демонтують примусово», – розповіли в комунальному підприємстві «Адміністративно-технічне управління».

Додамо, що працівники комунального підприємства «Адміністративно-технічного управління» з початку сезону демонтували у Львові сім незаконно встановлених відкритих літніх майданчиків. Тож тепер на Кульпарківській, Залізничній, Чернівецькій, Шевченка та Кривій Липі пива просто неба більше не вип'єш. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах