Тримайся: у Львові та області оголосили штормове попередження

У Львові та області оголосили штормове попередження. Фото: pinterest.com

У Львові та області оголосили штормове попередження. Фото: pinterest.com

Події
23 серпня 2021 09:05

Сьогодні, 23 серпня, у Львові та області оголосили штормове попередження. Мешканців просять бути обережними та зважати на прогнози синоптиків. Читайте новини Львова на VG Львів.

У найближчу добу у Львові буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів. Вдень короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний, 5 – 10 метрів на секунду. Температура вночі 11 –13 градусів, вдень 21 –23 градусів тепла. Погіршення видимості в тумані 500 –1000 метрів, в дощі.

Наступного дня, 24 серпня, синоптики також прогнозують погоду хмарну з проясненнями. Часом дощі, місцями грози. Вітер північний, 7 – 12 метрів на секунду. Температура вночі 11 –16 градусів тепла, вдень 16 – 21 тепла.

В міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення нагадують, що під час зливних дощів та грози не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити. Також варто уникати відкритої місцевості та води, бо вода – дуже добрий провідник струму.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах