Виїхав на зустрічну: в аварії біля Львова загинув водій, ще двоє людей – у лікарні

В аварії біля Львова загинув водій, ще двоє – в лікарні. Фото: Варта1

В аварії біля Львова загинув водій, ще двоє – в лікарні. Фото: Варта1

Події
25 серпня 2021 10:46

Напередодні, 24 серпня, близько 9:30 на автодорозі «Львів-Самбір» сталась смертельна ДТП. Один з водіїв не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де й сталось лобове зіткнення. 78-річний львів’янин загинув на місці, ще двох людей госпіталізували до лікарні. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Між селами Лапаївка та Оброшино водій автомобіля марки “Peugeot”, мешканець м. Львів 1943 року народження, не вибравши безпечної швидкості руху не впорався із керуванням, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та в подальшому здійснив лобове зіткнення із автомобілем  “Chevrolet Aveo”, під керуванням мешканця с. Лапаївка (Зимноводівська ТГ Львівського району) 2000 року народження», - повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації

В аварії біля Львова загинув водій, ще двоє – в лікарні. Фото: Варта1В аварії біля Львова загинув водій, ще двоє – в лікарні. Фото: Варта1

Від отриманих травм водій автомобіля «Peugeot» загинув на місці події. 21-річного водія та пасажира авто «Chevrolet Aveo» з тілесними ушкодженнями госпіталізували у травматологічне відділення №3 міста Львова.

Нагадаємо, в лобовому зіткненні на автодорозі Т-14 сполученням «Борислав-Самбір-Мостиська» загинули троє людей, ще семеро постраждали. Моторошна аварія трапилась 24 серпня близько 23:00 у селі Попелі Дрогобицького району.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах