Батька дівчини, яка назвала українців «бидлом», призначено на високу посаду у Львові

Батька дівчини, яка назвала українців «бидлом», призначено на високу посаду у Львові.

Батька дівчини, яка назвала українців «бидлом», призначено на високу посаду у Львові.

Події
26 серпня 2021 15:00

Заступником директора ДБР у Львові став Анатолій Тарасюк, дочка якого назвала українців «бидлом». Про це йдеться на сайті ДБР.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Заступником директора ДБР у Львові став Анатолій Тарасюк, дочка якого назвала українців "бидлом". Фото: ДБРЗаступником директора ДБР у Львові став Анатолій Тарасюк, дочка якого назвала українців "бидлом". Фото: ДБР

«Призначений заступником директора Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові», – йдеться у профайлі Анатолія Тарасюка на сайті ДБР.

Що відомо про Анатолія Тарасюка

46-річний Анатолій Тарасюк раніше працював в СБУ. Так, у 2012-2014 роках він обіймав посаду директора Навчально-наукового інституту Національної академії СБУ.

З осені 2020 року і дотепер Тарасюк керував управлінням ДБР з розслідування злочинів, вчинених у зв’язку із масовими протестами у 2013-2014 роках. 

У своїй декларації за 2020 рік Анатолій Тарасюк вказав понад 1,6 мільйона гривень доходів. Також зазначив, що зберігає вдома понад 1 мільйон гривень та 67 тисяч доларів США готівкою.

Скандал із дочкою

Анастасія Тарасюк назвала українців "бидлом". Фото: konstanta00/InstagramАнастасія Тарасюк назвала українців "бидлом". Фото: konstanta00/Instagram

Донька Анатолія Тарасюка та судді Печерського райсуду Києва Крістіни Константінової, 20-річна студентка Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка Анастасія Тарасюк у травні цього року врапила у скандал. Дівчина записала відеозвернення на захист російського репера Басти, у якому назвала тих, хто виступав за заборону його в’їзду в Україну, «українським бидлом». Також дівчина запропонувала змиритися з тим, що Крим «російський». Згодом Анастасія вибачилася за свої висловлювання.

Нагадаємо, у Львові дівчата влаштували святкування дня народження на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної сотні. Подружки вітали коліжанку з феєрверками, танцями та російською музикою.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах