У реанімації: у Солонці автомобіль збив восьмирічного хлопчика

У реанімації: у Солонці автомобіль збив восьмирічного хлопчика. Фото: cheline.com.ua (умовне).

У реанімації: у Солонці автомобіль збив восьмирічного хлопчика. Фото: cheline.com.ua (умовне).

Події
28 серпня 2021 09:34

Біля Львова автомобіль збив восьмирічного хлопчика. Дитина – у реанімації. Дорожньо-транспортна пригода сталася у п'ятницю, 27 серпня. Читайте всі новини Львова.

Як повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської обласної державної адміністрації, близько 16:20 у Солонці 52-річний мешканець села Давидів, керуючи автомобілем Volkswagen Caddy, здійснив наїзд на малолітнього пішохода.

"Мешканець с. Солонка, 2013 року народження, який отримав тілесні ушкодження, був госпіталізований у реанімаційне відділення Міської дитячої клінічної лікарні м. Львова", – йдеться у повідомленні.

Лікарі діагностували у дитини струс головного мозку, забій спинки носа, забійну рану лобної ділянки та закритий перелом кісток правої гомілки зі зміщенням фрагментів.

Обставини події нині встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, що у лобовому зіткненні на автодорозі Т-14 сполученням «Борислав-Самбір-Мостиська» загинули троє молодих людей, ще семеро постраждали. Моторошна аварія трапилась 24 серпня близько 23:00 у селі Попелі Дрогобицького району. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах