За безкоштовну операцію на серці: лікар львівського кардіоцентру вимагав хабар у пенсіонера

За безкоштовну операцію на серці: лікар львівського кардіоцентру вимагав хабар у пенсіонера. Фото: lexinform.com.ua (умовне)

За безкоштовну операцію на серці: лікар львівського кардіоцентру вимагав хабар у пенсіонера. Фото: lexinform.com.ua (умовне)

Події
28 серпня 2021 09:57

У Львові затримали лікаря, який вимагав хабар від пацієнта за операцію на серці. Пенсіонеру мали безкоштовно встановити кардіостимулятор, однак медик хотів за операцію 65 тисяч гривень. Читайте всі новини про хабарників Львова.

Як повідомили у прокуратурі, на хабарі затримали керівника одного з відділень Львівського обласного клінічного лікувально-діагностичного кардіологічного центру, що на Кульпарківській, 35.

За безкоштовну операцію на серці: лікар львівського кардіоцентру вимагав хабар у пенсіонера. Фото: прокуратура ЛьвівщиниЗа безкоштовну операцію на серці: лікар львівського кардіоцентру вимагав хабар у пенсіонера. Фото: прокуратура Львівщини

За даними слідства, лікар вимагав та одержав 65 тисяч гривень хабара від пенсіонера за проведення операції на серці, під час якої йому мали встановити кардіостимулятор.

 Лікаря затримали за ч. 3 ст. 368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Невдовзі йому оголосять про підозру в хабарництві та оберуть запобіжний захід.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах