Двоє – в реанімації: біля Львова сталась ДТП

Біля Львова сталась ДТП. Фото поліції

Біля Львова сталась ДТП. Фото поліції

Події
31 серпня 2021 12:49

Внаслідок ДТП біля Львова травмувались двоє людей – один з водіїв та пішохід, їх госпіталізували до лікарні. Інцидент стався напередодні, 30 серпня, о 16:06 у селі Великі Грибовичі Львівського району. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Водій автомобіля «ГАЗ», 62-річний мешканець одного з сіл Львівського району, скоїв зіткнення з автомобілем «Volkswagen Golf» під керуванням 25-річного мешканця міста Жовква», - повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Внаслідок зіткнення авто «Volkswagen Golf» виїхало за межі проїзної частини, де збило пішохода, 41-річного львів’янина. Водій згаданої автівки та пішохід отримали важкі травми, їх госпіталізували у реанімаційне відділення.

Біля Львова сталась ДТП. Фото поліціїБіля Львова сталась ДТП. Фото поліції

Біля Львова сталась ДТП. Фото поліціїБіля Львова сталась ДТП. Фото поліції

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцю ДТП загрожує до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, на об’їзній дорозі Львова між Бережанами та Винниками сталася масштабна ДТП, у якій загинула дитина. Аварія за участі вантажівки, евакуатора та двох легкових авто трапилася у суботу, 28 серпня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах