З його власного будинку: на Львівщині злочинці викрали чоловіка

На Львівщині злочинці викрали чоловіка з його власного будинку. Фото: поліція Львівщини

На Львівщині злочинці викрали чоловіка з його власного будинку. Фото: поліція Львівщини

Події
31 серпня 2021 15:19

У ніч на 31 серпня в одному з сіл на Львівщині двоє злочинців викрали 38-річного чоловіка з його власного будинку. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомлили у Нацполіції Львівщини, приблизно опівночі 30 серпня до поліції звернулася жінка і повідомила, що в одному з сіл Самбірського району озброєні зловмисники викрали її чоловіка, погрожуючи розправою, повезли його в автомобілі невідомо куди.

«Зловмисники проникли у будинок близько 23.30. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, вони вивели на вулицю 38-річного мешканця будинку, закрили йому обличчя шапкою, посадили у багажне відділення автомобіля «Шкода» та поїхали в невідомому напрямку», — повідомили у поліції.

На Львівщині злочинці викрали чоловіка з його власного будинку. Фото: поліція ЛьвівщиниНа Львівщині злочинці викрали чоловіка з його власного будинку. Фото: поліція Львівщини

Поліцейські затримали злочинців у місті Рудки на відстані близько 10 кілометрів від місця скоєння злочину. Загрози життю та здоров’ю викраденого чоловіка немає.

Злочинцями виявилися мешканці району віком 24 та 36 років. У них вилучили предмет, схожий на пістолет, який скерували на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження. Чоловікам загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах