Дивись під ноги: у Львові жінка впала в каналізаційний люк

У Львові жінка впала в каналізаційних люк. Фото: liter.kz (умовне)

У Львові жінка впала в каналізаційних люк. Фото: liter.kz (умовне)

Події
31 серпня 2021 15:44

Напередодні, 30 серпня, на вулиці Сахарова у Львові жінка провалилась у каналізаційний люк. Нещасна була майже по шию у воді та з останніх сил кликала на допомогу. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в патрульній поліції Львівської області, до правоохоронців надійшов виклик близько опівночі. На місці двоє чоловіків провели копів до місця, звідки лунали крики жінки.

«Виявилося, що жінка впала у каналізаційний колодязь, на узбіччі біля кущів. Вона була майже по шию у воді, знесилена і дуже змерзла. Поліцейські швидко зорієнтувалися та витягнули її з колодязя. Від медичної допомоги 34-річна львів'янка відмовилася», - йдеться в повідомленні.

Жінка розповіла, що вийшла на прогулянку з собакою і вирішила сходити до магазину, коли впала в каналізацію. Весь цей час вона гукала на допомогу, а її собака бігав довкола, скавулів та гавкав. Львів’янка зазначила, що сил триматись вже майже не залишилось.

Патрульні повідомили відповідні служби, які облаштували тимчасове накриття каналізації.

Нагадаємо, у Львові чоловік впав у траншею, яку викопали для проведення ремонтних робіт. Непритомного чоловіка у ямі помітили перехожі. Інцидент трапився 11 серпня на вулиці Шевченка, 78 у Львові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах