На Львівщині попрощалися із загиблим військовим Романом Задорожним: фото

На Львівщині поховали загиблого військовослужбовця Романа Задорожного. Фото: Варта1

На Львівщині поховали загиблого військовослужбовця Романа Задорожного. Фото: Варта1

Події
02 вересня 2021 17:50

Сьогодні, 2 вересня, на Львівщині віддали шану і провели в останню путь загиблого на Сході військовослужбовця Романа Задорожного. Читайте новини Львова на VG Львів.

Про це повідомила волонтерка Асоціації ветеранів війни та учасників АТО/ООС Кам’янеччини Роксана Терлецька у Facebook. Після панахиди за загиблим у храмі УГКЦ Преображення Господнього села Спас, зустріли кортеж з тілом Героя біля храму ПЦУ Різдва Пресвятої Богородиці міста Кам’янка-Бузька.

На Львівщині попрощалися із загиблим військовим Романом Задорожним. Фото: скріншот з відео Роксани ТерлецькоїНа Львівщині попрощалися із загиблим військовим Романом Задорожним. Фото: скріншот з відео Роксани Терлецької

27-річний Роман Задорожний родом із Добротвору. Він служив у 24-й окремій механізованій бригаді імені Короля Данила, яка розташована у Яворові. У нього залишилася мама, сестри та брати. 

Після зустрічі кортежу із загиблим Героєм при в’їзді у селище Добротвір, відбулося прощання з Романом Задорожним на подвір’ї будинку по вулиці Сагайдачного, 14, в селище Добротвір.

На Львівщині попрощалися із загиблим військовим Романом Задорожним. Фото: Роксани ТерлецькоїНа Львівщині попрощалися із загиблим військовим Романом Задорожним. Фото: Роксани Терлецької

Заупокійне Богослужіння відбулося у храмі ПЦУ Святих апостолів Петра і Павла у Добротворі.

Поховали Героя на місцевому цвинтарі з військовими почестями.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах