Відео: у Трускавці встановили незвичайний рекорд України

Відео: у Трускавці встановили незвичайний рекорд України. Фото: Книга рекордів України

Відео: у Трускавці встановили незвичайний рекорд України. Фото: Книга рекордів України

Події
03 вересня 2021 11:18

У місті Трускавець, що у Львівській області, встановили новий незвичайний рекорд України. Там створили найдовшу в країні барну стійку з криги, заморозивши у льодових брилах соняшники та Тризуб. Зафіксувала рекорд експертка «Книги рекордів України» Юлія Бичай.

Рекорд України встановили ще 24 серпня, у День Незалежності, втім, представники Книги рекордів України повідомили про нього лише зараз. Гігантську барну стійку з льоду встановили біля одного з готелів у центрі міста. 

Довжина крижаної барної стійки у Трускавці – 550 сантиметрів.  У стокілограмових льодових брилах заморозили квіти та зображення національного герба України. Така технологія є надзвичайно складною. 

Як розповіли представники Книги рекордів України, вони оглянули крижаний виріб і, за результатами експертизи, зафіксували новий України (номінація «Вперше.  Розміри»).

Додамо, що життя найдовшої крижаної барної стійки в Україні виявилося надзвичайно коротким. Хоча кінець серпня у Трускавці й не був спекотним, але крижаний витвір мистецтва розтанув за добу. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах