Діло було ввечері, робити було нічого: львів'янин вигадав стрілянину

Львів'янин вигадав стрілянину. Фото: unsplash.com (ілюстративне)

Львів'янин вигадав стрілянину. Фото: unsplash.com (ілюстративне)

Події
03 вересня 2021 15:43

Напередодні ввечері, 2 серпня, правоохоронцям надійшов виклик про стрілянину на вулиці Пасічній у Львові. Однак на місці з’ясувалось, що ніякої стрілянини не було. За такий «жарт» львів’янину загрожує штраф. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Вчора увечері патрульні отримали виклик на вулицю Пасічну, де зі слів заявника, невідомий стріляє, ймовірно, з автомату Калашникова чи гвинтівки. Оператор 102 почув, що поруч із чоловіком, жінка перепитала куди він телефонує і нагадала йому, що він раніше судимий», - йдеться у повідомленні патрульної поліції Львівської області.

На місці патрульні не виявили ні заявника, ні стрілянини. Однак «жартівника» вдалось розшукати – ним виявився раніше судимий (за хуліганство вчинене із застосуванням зброї) 51-річний львів'янин.

На чоловіка винесли постанову за ст.183 КУпАП – завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. За це передбачений штраф у розмірі 3 400 гривень.

Нагадаємо, 14 липня на проспекті Чорновола у Львові патрульні затримали двох чоловіків. Один з них мав при собі пістолет, а також згорток з порошкоподібною речовиною і шприц з речовиною.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах