Тримав тіло два тижні у квартирі: у Самборі чоловік вбив власну матір

У Самборі чоловік вбив власну матір. Фото: nikopol.informator.ua (ілюстративне)

У Самборі чоловік вбив власну матір. Фото: nikopol.informator.ua (ілюстративне)

Події
04 вересня 2021 13:06

У Самборі 47-річний чоловік вбив власну матір та тримав її бездиханне тіло ще два тижні у квартирі. За скоєне мешканцю Самбора загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, 3 вересня близько 9:00 до правоохоронців звернулась мешканка Самбора і розповіла, що в одній із квартир у багатоквартирному будинку на вулиці Шухевича виявлено тіло літньої жінки.

«Як встановили правоохоронці, загибла, 80-річна місцева мешканка, проживала у квартирі разом з 47-річним сином.  На її тілі було виявлено ознаки насильницької смерті та гниття – мертва жінка пролежала на ліжку близько двох тижнів. Також встановлено, що до вбивства пенсіонерки причетний її син», - йдеться у повідомленні.

Тіло загиблої скерували на експертизу. Зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. За скоєне 47-річному чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, двоє невідомих чоловіків стріляли у водія таксі. Поранений чоловік встиг попросити про допомогу у ресторані в районі стадіону «Україна», однак нещасний таки помер у лікарні. Поліція оголосила нападників у розшук.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах