Кривава троща у Рудках: для постраждалої в ДТП 10-річної дівчинки потрібна кров

Кривава троща у Рудках: для постраждалої в ДТП 10-річної дівчинки потрібна кров. Фото: НТА.

Кривава троща у Рудках: для постраждалої в ДТП 10-річної дівчинки потрібна кров. Фото: НТА.

Події
06 вересня 2021 09:49

Львівські медики просять здати кров для порятунку 10-річної дівчинки, яка постраждала у кривавій трощі у Рудках. Дитині зі села Хлопчиці в аварії відірвало частину ноги, також вона отримала важкі травми голови, головного мозку та тазу. Її прооперували лікарі Львівської міської дитячої лікарні, що на Орлика. Тепер потрібна кров. 

Львівські медики просять здати кров для порятунку 10-річної дівчинки, яка постраждала у кривавій трощі у Рудках. Фото: поліція ЛьвівщиниЛьвівські медики просять здати кров для порятунку 10-річної дівчинки, яка постраждала у кривавій трощі у Рудках. Фото: поліція Львівщини

Нині для порятунку 10-річної постраждалої в аварії у Рудках необхідні донори з ІІІ (-) групою крові. Всіх охочих стати донором просять у понеділок, 6 вересня, з 9:00 до 12:00, прийти у Львівську клінічну лікарню швидкої допомоги на Миколайчука, 9. Кров можна здати на першому поверсі у відділенні трансфузіології. З собою необхідно мати паспорт.

Донором може стати особа від 18 років і вагою не менше 50 кілограмів. Перед здачею крові необхідно пройти обстеження, аби не було протипоказів для донорства.

Нагадаємо, що 3 вересня, близько 16:00, у Рудках, що неподалік Самбора, вантажівка зі щебенем врізалась у магазин. Від удару завалилася частина будівлі. Унаслідок аварії загинув 37-річний водій вантажівки та двоє пішоходів: 47-річний мешканець села Хлопчиці та 47-річна мешканка села Новосілки-Гостинні. До лікарні з важкими травмами потрапили двоє дівчат віком 10 та 15 років. Нині вони перебувають у реанімації міської дитячої лікарні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах