Розклад богослужінь: до Львова приїде Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній

До Львова приїде Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній. Фото: pomisna.info

До Львова приїде Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній. Фото: pomisna.info

Події
08 вересня 2021 14:48

На Львівщину із візитом їде Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній. У місті в області він очолить Божественну Літургію, а після – завітає й до Львова. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

У суботу, 11 вересня, митрополит Епіфаній очолить Божественну Літургію у день свята Усікновення Глави Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана. Богослужіння буде у храмі на честь Святої Трійці у місті Судова Вишня, що на Львівщині. Початок о 9:00.

У неділю, 12 вересня, Блаженніший Епіфаній буде у Львові:

О 9:00 відбудеться Божественна Літургія у Свято-Вознесенському храмі, що на вулиці Любінській, 83 у Львові. Перед початком Богослужіння відбудеться освячення іконостасу.

16:30-17:30 год – відвідини парафії Святого Володимира Великого, що на проспекті Червоної Калини, 89 на Сихові.

У понеділок, 13 вересня, о 10:00 відбудеться Божественна Літургія в присілку Заглина на святому джерелі. Після закінчення Богослужіння – закладення дерев`яного храму на честь Покладення Пояса Божої Матері.

Нагадаємо, до каплиці Дому Милосердя святого Миколая, що на вулиці Короленка, 7 у Львові, на постійне перебування привезли мощі святого Миколая Мир Лікійських.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах