Де була: зниклу школярку Катерину Шурдуб знайшли

Зниклу школярку з Червоноградського району знайшли у Києві. Фото: поліція

Зниклу школярку з Червоноградського району знайшли у Києві. Фото: поліція

Події
09 вересня 2021 13:46

Зниклу 14-річну Катерину Шурдуб з села Щуровичі Червоноградського району знайшли у Києві. Щоправда поліцейським дівчина представилася чужим ім’ям. Читайте новини Львова на VG Львів.

Про зникнення доньки у поліцію 6 вересня повідомила її матір. Дівчина пішла з дому 2 вересня близько 16:30. Після цього її бачили у кількох селах району, проте додому вона так і не повернулась.

«До розшуків зниклої дівчинки були задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини, нацгвардійці, рятувальники та волонтери. Застосовувались службові собаки та квадрокоптери - пошукові групи «прочісували» лісосмуги, оглядали водойми, опитували мешканців та ретельно вивчали записи камер відеоспостереження, які могли зафіксувати Катерину», – йдеться у повідомленні полції.

 Школярку 8 вересня виявили співробітники поліції на одній із заправних станцій у столиці. Правоохоронці побачили дівчину та встановили її особу. При цьому Катерина представилась іншим іменем та сказала, що вона сирота.

Дівчинка ціла та неушкоджена, зараз з нею працюють співробітники ювенальної превенції  та психолог. Невдовзі її доставлять у Львів.

Зниклу школярку з Червоноградського району знайшли у Києві. Фото: поліціяЗниклу школярку з Червоноградського району знайшли у Києві. Фото: поліція

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах