Група — на ізоляції: у студента львівського університету підтвердили коронавірус

В одного зі студентів львівського університету підтвердили коронавірус. Фото: dn.gov.ua

В одного зі студентів львівського університету підтвердили коронавірус. Фото: dn.gov.ua

Події
09 вересня 2021 14:41

В одного зі студентів львівського університету підтвердили коронавірус. Через це вся група студентів біологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, де він навчається, перейшла на дистанційне навчання. Читайте новини Львова на VG Львів.

У деканаті журналістам підтвердили цю інформацію та уточнили, що на самоізоляцію з 8 вересня відправили першу групу 4 курсу. Дистанційно навчатися вони будуть упродовж двох тижнів. Це перший подібний випадок в університетах Львова, пише ZAXID.NET.

Для таких випадків є постанова головного санітарного лікаря України. Якщо один з учнів чи студентів захворіє на коронавірус, то вся група чи клас переходять на дистанційне навчання. Більшість університетів мають подібні розроблені алгоритми дій у таких випадках.

У Національному університеті «Львівська політехніка» також є одна група, яка тимчасово перебуває на самоізоляції через підозру на коронавірус в одного зі студентів. За словами речниці вишу Наталії Павлишин, підозра на Covid-19 є ще у трьох студентів, але вони ще не контактували з одногрупниками. Усі студенти з підозрами зараз проходять обстеження.

 У Львівському національному університеті вакцинували понад 70% науково-педагогічних працівників, зараз триває вакцинація студентів, викладачів та працівників. Для цього відкриті пункти вакцинації у головному корпусі університету та в гуртожитках. В УКУ повну вакцинацію пройшли майже 80% працівників, вакцинуватися заохочують і студентів, для яких є можливість щепитися на території кампусу. Водночас у Львівській політехніці поки що повністю вакциновані лише 56% науково-педагогічних працівників, вакцинація надалі триває.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах