Безкоштовно: у Львові проведуть експрес-уроки водіння електросамокатів

У Львові безкоштовно навчатимуть правил керування електросамокатами. Фото: nta.ua

У Львові безкоштовно навчатимуть правил керування електросамокатами. Фото: nta.ua

Події
10 вересня 2021 13:43

Компанія Bolt запустила безкоштовне практичне експрес-навчання з керування електросамокатами. У Львові для цього підготували сім локацій. Читайте новини Львова на VG Львів.

Цю ініціативу запровадили, щоб пояснити користувачам електросамокатів правила пересування на цьому транспортному засобі, поки Кабінет міністрів України займається розробкою правил дорожнього руху для цього виду транспорту. Ці навчання мають допомогти запобігти виникненню інцидентів на вулицях і дорогах, повідомляє ITC.ua.

Протягом вересня спеціальні інструктори пояснюватимуть усім користувачам електросамокатів правила пересування на такому мікротранспорті.

На вихідних з 12:00 до 17:00 у Львові інструктори працюватимуть на таких локаціях: парки імені Івана Виговського, Івана Франка та 700-річчя Львова, сквери Іоанна Павла II і Святого Юра, площа Міцкевича та Галицька площа.

Користувачі пройдуть інтерактивне експрес-навчання з практикою керування електросамокатом. У разі успішного проходження навчання вони отримають брендовані сувеніри. Інструктори також допоможуть прив’язати банківську карту до додатка Bolt і отримати знижку до 25% на першу поїздку в межах ініціативи. Інструкторів у локаціях можна буде впізнати по яскравій уніформі.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах