Не ходи коліями: біля Львова потяг збив 22-річного хлопця

Біля Львова потяг збив 22-річного хлопця. Фото: unsplash.com (умовне)

Біля Львова потяг збив 22-річного хлопця. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
13 вересня 2021 17:58

Напередодні вночі, 12 вересня, неподалік селища Брюховичі товарний потяг збив 22-річного хлопця. Потерпілого госпіталізували у реанімацію. Як згодом з’ясувалось, на момент наїзду хлопець був нетверезим. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, до правоохоронців надійшов виклик про інцидент близько 0:30. На місці працювала слідчо-оперативна група.

«На перегоні  Рясне-2 - Дубляни, поблизу селища Брюховичі, товарний потяг скоїв наїзд на 22-річного місцевого мешканця, який перебував на коліях. Внаслідок події чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімаційне відділення. Встановлено, що на момент наїзду потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння», - йдеться у повідомленні поліції.

Біля Львова потяг збив 22-річного хлопця. Фото поліціїБіля Львова потяг збив 22-річного хлопця. Фото поліції

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.276 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Санкція статті передбачає покарання – від 2 до 7 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, вночі 27 липня біля Львова вантажний поїзд насмерть збив жінку. Летальний інцидент трапився близько 2:50 на залізничному перегоні «Дубляни – Львівські – Рясне-2».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах