Як покарають: у Львові медбрат приїхав п’яний на виклик до хворої дитини

У Львові медбрат приїхав п’яний на виклик до хворої дитини. Фото: pikabu (умовне)

У Львові медбрат приїхав п’яний на виклик до хворої дитини. Фото: pikabu (умовне)

Події
16 вересня 2021 14:56

Сьогодні вночі, 16 вересня, у Львові на виклик до хворої дитини приїхав п’яний медик швидкої допомоги. Батьки це помітили і звернулись у поліцію. А керівництво «швидкої» вже відсторонило чоловіка від роботи. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Медбрата однієї з підстанцій станції «Львів», на якого в ніч проти 16 вересня складено заяву в поліцію за перебування на робочому місці (на виклику у пацієнта) у стані алкогольного сп’яніння, відсторонено від роботи. Йому проведено медичне освідчення», - йдеться в офіційному повідомленні Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У центрі також наголосили, що всі особи, які дозволяють собі вживання алкоголю на робочому місці чи толерують це, безапеляційно звільняються керівництвом Центру – без права поновлення на роботі.

За інформацією Zaxid.net, медбрат заступив на зміну близько 20:00 напередодні, а вже за кілька годин – близько опівночі – нетверезий поїхав на виклик на вулицю Лазаренка до хворої дитини. В установі наголосили, що в подальшому медбрата буде звільнено з роботи.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах