Тримайся: у Львові оголосили штормове попередження

У Львові 17 вересня оголосили штормове попередження. Фото: Reuters

У Львові 17 вересня оголосили штормове попередження. Фото: Reuters

Події
16 вересня 2021 16:08

У Львові 17 вересня оголосили штормове попередження. Львів’янам прогнозують шквали та град на найближчі дні. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомляють у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології, у зв’язку з проходженням атмосферних фронтів від циклонів (17 вересня з південного заходу, 18 – 19 вересня з північного заходу) та, в подальшому, надходженням арктичної повітряної маси, очікується дощова погода і зниження температури.

За прогнозами синоптиків, у місті завтра очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі дощ, вранці та вдень значний дощ. Гроза, вдень град. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7 – 12 метрів на секунду, вранці та вдень шквал 17 – 22 метрів на секунду. Температура вночі 10 – 12 градусів тепла, вдень +17 – 19.

18 вересня – хмарно з проясненнями. Часом дощі. Вітер західний, 7 – 12 метрів на секунду. Температура вночі 7 – 12 градусів тепла, вдень +14 – 19.

19 вересня – хмарно з проясненнями. Часом дощі. Вітер західний, 7 – 12 метрів на секунду. Температура впродовж доби 6 – 11 тепла.

20 – 21 вересня – хмарно з проясненнями. Часом невеликі опади (у вигляді дощу, в горах з мокрим снігом). Вітер північно-західний, 9 – 14 метрів на секунду. Температура вночі 1 – 6 тепла, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки 0 – 4 градусів, вдень +7 – 12.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах