Школа зачекає: біля "Спартака" збудують ще один "хмарочос"

Школа зачекає: біля "Спартака" збудують ще один "хмарочос". Фото: VG Львів (умовне)

Школа зачекає: біля "Спартака" збудують ще один "хмарочос". Фото: VG Львів (умовне)

Події
17 вересня 2021 13:23

Біля торгово-розважального центру «Спартак» на вулиці Топольній у Львові збудують ще одну багатоповерхівку. Депутати Львівської міської ради погодили відповідну ухвалу 16 вересня. 

Йдеться про земельну ділянку площею 0,4399 на вулиці Топольній, 4. Зараз тут розташоване виробництво ТзОВ «Дизайн-Майстер». Також за цією адресою зараз ведеться будівництво ЖК Avalon Flex.

Біля торгово-розважального центру «Спартак» на вулиці Топольній у Львові збудують ще одну багатоповерхівку. Фото: Zaxid.net.Біля торгово-розважального центру «Спартак» на вулиці Топольній у Львові збудують ще одну багатоповерхівку. Фото: Zaxid.net.

Цікаво, що коли у 2019 році забудовник отримав містобудівні умови і обмеження на це будівництво, він зобов'язувався передати приміщення площею 800 метрів квадратних для молодших класів школи №81, але досі не зробив цього, пише Zaxid.net.

Під час засідання сесії 16 вересня депутати проголосували за зміну цільового призначення ділянки під будівництво багатоквартирного житлового будівництва на ділянці компанії «Дизайн-Майстер». При цьому забудовник має надати мерії гарантійний лист щодо готовності облаштувати школу площею 3 тисячі метрів квадратних. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах