Кого шукають працедавці Львівщини: вакансії та зарплати

Кого шукають працедавці Львівщини: вакансії та зарплати. Фото: unsplash.com.

Кого шукають працедавці Львівщини: вакансії та зарплати. Фото: unsplash.com.

Події
20 вересня 2021 12:33

Львівська обласна служба зайнятості опублікувала перелік вільних вакансій вересня 2021 року у Львові та області. Так, на Львівщині нині дуже потрібні швачки, водії, електрики та слюсарі. 

Слюсар-електрик

Так, львівське підприємство, яке займається виготовленням дротів, запрошує на постійну роботу слюсаря-електрика з ремонту електроустаткування. П'ятиденний робочий тиждень. Зарплата – 14 000 гривень. 

Електрик

Приватне підприємство, запрошує на постійну роботу електрика дільниці у селі Сапіжанка, що біля Львова. Графік роботи – п'ятиденний робочий тиждень. Зарплата – 10 000 грнивень. За якісно виконану роботи виплачується премія.

Водій

Підприємство села Товщів, що біля Львова, яке займається виробництвом олії та тваринних жирів, запрошує на постійну роботу водіїв. Основні обов’язки: перевезення зернових культур у межах західної України. Зарплата від 20 000 гривень. Житлом і харчуванням, за потреби, забезпечують. 

На роботу у місто Перемишляни запрошують фізичну особу–підприємця, котрий спеціалізується на вантажних перевезеннях. Працедавець обіцяє гнучний графік та заробітну плату від 12 000 гривень.

Швачка

Данське підприємство "Йоха Україна", що має філію у Новояворівську, запрошує у свою команду швачок. У компанії запевняють, що необхідних навичок можна набути безпосередньо на виробництві, тому усім зацікавленим безробітним радять спробувати. Обіцяють високу зарплату(обговорюється індивідуально) та кар’єрне зростання.

Також дуже потребує швачок і стрийська швейна фабрика «Стрітекс». За словами начальниці відділу кадрів фабрики Оксани Камінської, на підприємстві організований безкоштовний довіз працівників службовим транспортом за напрямками Миколаїв, Жидачів, Стрий, Моршин, Болехів, Тисів. 

Тракторист-машиніст

Дрогобицька компанія, яка спеціалізується на вирощуванні зернових, бобових та насіння олійних культур, а також на розведенні великої рогатої худоби, запрошує на постійну роботу тракториста-машиніста. Графік роботи – п'ятиденний робочий тиждень. Зарплата – 15 000 грнивень. 

Столяр

Підприємство у селі Жвирка, що на Червоноградщині, яке спеціалізується на виробництві меблів, запрошує на постійну роботу столяра. Перевага надається особам з інвалідністю, які не досягли пенсійного віку. Обов’язки: робота в столярному цеху з виготовлення меблів на деревообробному обладнанні. Порізка і шліфування деревини. Зарплата – 17 000 гривень. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах