Щоб сусідки не спали: поліцейські затримали 35-річного "мінера" п'ятиповерхівки на Зеленій

Щоб сусідки не спали: поліцейські затримали 35-річного "мінера" п'ятиповерхівки на Зеленій. Фото: unsplash.com

Щоб сусідки не спали: поліцейські затримали 35-річного "мінера" п'ятиповерхівки на Зеленій. Фото: unsplash.com

Події
21 вересня 2021 11:12

Поліцейські затримали чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування п'ятиповерхівки у Львові. Ним виявився мешканець того ж будинку. Слідчі вже відкрили кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує позбавлення волі терміном до шести років.
 
Анонімне повідомлення про те, що у будинку на вулиці Зеленій, 107 у Львові «закладена бомба», надійшло у поліцію сьогодні, 21 вересня, близько 5.30. 

Втім, під час обстеження будинку та прилеглої території вибухівки правоохоронці не виявили. "Мінера", який перебував у стані алкогольного сп’яніння, затримали дуже швидко.

Поліцейські затримали чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування п'ятиповерхівки у Львові. Фото: поліція ЛьвівщиниПоліцейські затримали чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування п'ятиповерхівки у Львові. Фото: поліція Львівщини

"Проведеними заходами поліцейські встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надав 35-річний мешканець будинку. Чоловіка, який перебував у стані алкогольного спяніння, затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України", – йдеться у повідомленні поліції.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від двох до шести років.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах